WWOOF aanvragen
Door: Ayla
Blijf op de hoogte en volg Ayla
11 Augustus 2011 | Australië, Brisbane
Eentje is een woongemeenschap waarin ze nogal spiritueel zijn. een aantal kernwoorden uit hun verhaal: solar-energy, bio-diesel fuel, earth-bag housing, alternative healing, mediation, nutrition & astrology. Ayla gaat op de zweeftour! Hihihihi. Op zoek naar het innerlijke geluk met ASJ de Knikker!
En de ander is een zeer sportieve familie. die allemaal outdoor activities doet, en altijd voor 8 uur s ochtends op staat. Dat lijkt me wel wat!
Dus dat
11 Augustus 2011 - 08:48
Gerda:
zet hem op meid . -
11 Augustus 2011 - 08:51
Gerda:
het is hier heel vies regen weer en kouddus geniet maar lekker van het zonnetje -
11 Augustus 2011 - 09:16
Jeroen:
that's my girl
brisbane duidelijk niet the place to be
''Het geven van trainingen' is bij me blijven hangen, Klinkt niet verkeerd. Enig idee in welke richting?
mooie nieuwe avonturen gewenst
jeroen -
11 Augustus 2011 - 10:09
Natasja:
Hey chick,
poeh had heel wat verhalen in te halen na een weekje weg. wat een avontuur allemaal zeg en wat een mensenkennis moet je nu inmiddels wel niet hebben opgedaan door al dat onderhandelen. Erg tof dat je geraft hebt, wou ik ook doen in Frankrijk maar daarvoor zaten we niet in het juiste gebied. die keer dat ik het gedaan had was ik er ook als enige uit gevallen hoor.
Duzz nu helemaal in je remi, wel erg dapper van je hoor. Volgende keer wil ik ook mee al lijkt het me een ramp om alles zo goed te regelen als jij.
Jammer dat ze in ausie wat minder zijn maar dat komt vast nog wel.(hoop ik)
dikke knuffel en heel veel liefs, afterbagyes
11 Augustus 2011 - 10:16
Natasja:
ow, en als je nog van plan was kaartjes te sturen en als dat niet al te duur is WIL IK OOK wel een kaartje! adres is:
Bedumerweg 26
9959 PG Onderdendam
GROETJES!
11 Augustus 2011 - 14:28
Dafne:
Hey chicky!
Ik lees dat je weer lekker de regelneef hebt uit gehangen, daar ben je zoooo goed in:) ik denk dat dat duitse meisje toch gewoon spontaan vrolijk wordt van jou hoor.. hoe kan het anders met jou vrolijke uitstraling!
Hier ook een vruchtbare week gehad, veel sollicitaties de deur uit gedaan, veel uitzendbureaus gesproken en de gemeente nog even gewurgt. Zit nu in de trein vanuit utrecht, net een gesprek bij Brunel gehad voor een traineeship, maar ik heb nog een beetje mijn twijfels... Als hier niks uit komt, weet ik hetook niet meer en ga ik volgende week weer op nieuw beginnen:) zelfs je vriendje helpt mij nog aan vacatures (de schat!)
Nou, ik ben in hilly... Dikke kus! En ben benieuwd naar je volgende verhaal!