No No Homophobia has to go!!! - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Ayla Koning - WaarBenJij.nu No No Homophobia has to go!!! - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Ayla Koning - WaarBenJij.nu

No No Homophobia has to go!!!

Door: Ayla

Blijf op de hoogte en volg Ayla

13 Augustus 2011 | Australië, Brisbane

Hahahaha, even kort. Het was zo grappig, na het internetten was ik even door het South Bank Park gelopen. Erg mooi. Nog even in het reuzerad geweest. belachelijk duur: 15 dollar, maar wel waanzinnig uitzicht over de stad. toen ik door het park liep nog een heel leuk optreden gezien van een straatartiest, was echt grappig.
daarna ging ik even de stad in om kabeltje voor mijn camera te kopen. beland ik ineens in een of andere protestmars voor het homohuwelijk. wat blijkbaar in australie nog niet toegestaan is. er waren een paar lui die mensen van de straat probeerden mee te lokken in hun mars. dus ik dacht: ach waarom ook niet! het is niet dat ik haast heb ofzo... dus ik heb ook even een aantal decibellen geproduceerd met onder andere de leus: No No Homophobias has to go! Hahaha, maar na een paar straten ben ik afgehaakt toen ik een electronicawinkel zag. maar het was wel grappig. hihihi.
nog even de treintijden uitgezocht: het is maar een uurtje met de trein! relaxed!
en toen kwam ik bij het hostel en toen zat er een bijzonder leuke jongen op de stoep. met zijn moeder. de receptie was dicht en ze wilden graag inchecken. Dus toen heb ik de eigenaar even gebeld. ik moest ze vooral mee naar binnen nemen, wat te drinken aanbieden en hij zou er over een half uurtje weer zijn. dus dat heb ik gedaan. was erg gezellig. hij is een jaar door australie aan het reizen en zijn moeder kwam hem even een paar weken opzoeken. dus dat.

liefs ay

• 13 Augustus 2011 - 07:38

Dafne:

Even in bed, zonder lenzen je bericht gelezen;) typen gaat iets minder goed... have fun tussen ee paarden!
    Xx

• 13 Augustus 2011 - 10:12

Gerda:

het is fijn om van je te horen
    ik hoop dat ik ook zonder kan dan

• 13 Augustus 2011 - 10:15

Gerda:

wat goed dat je hard loopt
    je hebt nu natuurlijk tijd om lekker goed voor je zelf te zorgen veel plezier

• 15 Augustus 2011 - 09:29

Eva:

Gelukkig kom je nu ook wat leuke mensen tegen! Veel plezier bij de oude/zieke beestjes.
    X.